Tartalom
    Hírek
    HÁTTÉR
    KÖZÖSSÉG
    Fórum
    Képgaléria
    Killboard
    FELHASZNÁLÓK
    Belépés
    TAGOK
    Mai: 3
    Tegnapi: 2
    Összesen: 1941

Látogatók
    Vendégek: 30
    Tagok: 33
    Összesen: 63

Jelen lévő tagok
    01: Nemeziskee
    02: Frederik
    03: firestorm
    04: woker
    05: khalmi
    06: Axsys
    07: Kalesh
    08: gyapot
    09: cheetah
    10: hehecnc
    11: krisz
    12: st0ne
    13: kdm
    14: lewyrus
    15: silver20
    16: krizsa
    17: tml
    18: hellori
    19: Mequron
    20: blaci29
    21: ajtony
    22: lorddiablo
    23: szemyhun
    24: Ergil
    25: Smasszer
    26: Conrad
    27: xion
    28: Eksz
    29: tompi
    30: Adamus TorK
    31: Sedenic
    32: reidsol
    33: hiyurei
any
Fórum

EVE-Online.hu :: Téma megtekintése - EVE BULI szervezés augusztusra!
 SzabályzatSzabályzat   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

EVE BULI szervezés augusztusra!
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Társalgó
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Hofigalopp

Ewersmen
FREE GATES
[ HUN Reloaded ]

HozzászólásElküldve: 2010.07.30 22:40:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csillebérc!? :)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
gyapot

von Schreck
The All-Seeing Eye
[ Atlas Alliance ]

HozzászólásElküldve: 2010.07.31 09:50:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kellene szervezni egy EVE-s találkozót augusztusra.

Nekem az az ötletem, hogy Budapest környékén keresni egy focipályát mellette kempinggel. Szombaton délelőttől estig Foci (lehet korpok - korpok ellen), aztán főzés és ivászat, aztán sátrakban alvás(ha lesz alvás), Vasárnap pedig józanodás, és irány haza. Ez csak ötlet lehet más is.

Budapest távolságra elég középút mindenkinek. A közlekedés elég jól megoldott oda!

Ehhez kellenének emberek akik keresnek ilyet helyet és leszervezné, lehetőleg Budapestiek. Nekem ez Siófokról már kicsit messze van.

Időpontra én Aug. 28-29-re gondoltam.

Szóval ehhez kellenének emberek, a szervezéshez. Plussz a korpokban kellene felmérést csinálni, hogy össze tudnak e szedni 1-2 focicsapatot(kispályásat:5+1).
Amelyik korp felmérte az írjon ide pls. Ez csak azért kell hogy felmérjük KB mennyien is tudnánk összejönni!

Nem kötelező focizni, az is irjon aki csak szimplán jönne.

Egyszerűsítsük le a dolgot.

1. Kellenek helyek ahol azt meg lehetne valósítani, névvel címmel, telefonszámmal esetleg Google earth képpel.

2. Kell 1-2 ember aki ezt lebeszéli, lefoglalja, és amikor odaérünk mindenki kifizeti a saját részét.

3 Kell a kaját rendezni, ehhez 2 ember kell, az egyik én vagyok a felét elvállalom. A kaját kitaláljuk mit főzzünk és szétosszuk 2 részre mit kell venni, amit ott mindenki szintén kifizet. Az előző bulikból kiindulva fejenként 1.000Ft-ból meg szokott állni.

4. PIÁT és ÜCCSIT mindenki hoz magának. Mosoly

Szóval sztem saccolva így néznek ki a költségek:

Focipálya bérlés, ha lesz egyáltalán díja: Összesen 10-15e Ft, ez szétoszlik az emberek között

Sátrazás: KB 2-3e Ft

Kaja: 1e Ft

Személyenként: KB 5.000Ft + az útiköltség

Sztem nem olyan vészes.

Na várom a helyekről az infót, és a szervezőket.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
gyapot

von Schreck
The All-Seeing Eye
[ Atlas Alliance ]

HozzászólásElküldve: 2010.07.31 09:51:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát ha a Budapestiek ennyire lusták, akkor nem lesz semmi itt. Mosoly
Vissza az elejére
Morghean

Alias Hentrah
Garden of Abyssal Torments

HozzászólásElküldve: 2010.08.01 20:55:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Dinnye írta:
gyapot írta:
Adamus TorK írta:
gyapot írta:
Adamusz hogy is szoktad írni, amikor valaki csak ír és nem olvassa el a topic-ot??? Mosoly

" 1-2 focicsapatot(kispályásat:5+1). "

Lesz 5 kis pálya vagy 6, és félidőnként váltja ezeket 1-2 focicsapat? Forgó szemek

Hát ez attól függ hány csapat jönne össze, de ha délelőtt elkezdjük, sztem biztos végzünk délutánra vagy estére, ha mindig 2 csapat játszik csak.

Addig meg a többi csapat, iszik, röhög az éppen játszó számítógépfejű kockákon hogyan kergetik a labdát. Mosoly

Aki meg nem focizik, hagymát is pucolhat a kajához. Ördög
megoldas az eselykiegyenlitos foci Mosoly

én is erre gondoltam...
nameg arra, hogy a legútóbb amikor ilyenre mentem sátorral, valaki belehányt, sz'al tuti, hogy ha megyek sátor nélkül teszem Nevet?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Aton

HUNMajorCifka2
Megadodo Publications

HozzászólásElküldve: 2010.08.01 22:45:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Örüljél mert én már halottam olyat is hogy beleszartak valakijébe Mosoly

A medvék a puskás eszkimókat is szeretik ... megenni. Mosoly
Vissza az elejére
Murlo

Murlo
The All-Seeing Eye
[ Atlas Alliance ]

HozzászólásElküldve: 2010.08.02 02:40:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

gyapot írta:
Hát ha a Budapestiek ennyire lusták, akkor nem lesz semmi itt. Mosoly

hát elkényelmesedtünk...mindig a vidékiekkel dolgoztatunk Laza
Vissza az elejére
oliboy

Olius
The All-Seeing Eye
[ Atlas Alliance ]

HozzászólásElküldve: 2010.08.02 11:41:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bar meg nics hova, de mar jelentkeznék :d meg tzuko kocsijaban 1 pozicióra is Vicces

Trolling since: 2005.07.29
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Tzuko

Tzuko1
DEATHFUNK
[ Atlas Alliance ]

HozzászólásElküldve: 2010.08.02 13:01:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hát én igazábol kerestem ilyen platzot ahová mehetne a ménes, de nem nagyon találtam. kis pálya meg kemping ez kb nincs is. ez budapest érted itt kispálya panel meg kutyás park van.

http://www.youtube.com/watch?v=k0o1xRqEOX0
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
xion

WARXion
The All-Seeing Eye
[ Blade. ]

HozzászólásElküldve: 2010.08.02 13:10:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tzuko írta:
hát én igazábol kerestem ilyen platzot ahová mehetne a ménes, de nem nagyon találtam. kis pálya meg kemping ez kb nincs is. ez budapest érted itt kispálya panel meg kutyás park van.

menjünk inkább Tapolcára lövöldözni megint Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
oliboy

Olius
The All-Seeing Eye
[ Atlas Alliance ]

HozzászólásElküldve: 2010.08.02 13:20:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bazz összegyűlünk, megyünk első pusztáig, majd megállunk, nem egy nehéz dolog, ha masnam tiszatónál tudok 1 kempinget, de 1 nem bp, 2 nemtom

Trolling since: 2005.07.29
Vissza az elejére
Firestorm

Lensver
FREE GATES
[ HUN Reloaded ]

HozzászólásElküldve: 2010.08.18 15:59:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon elaludt ez a topic Szomorú

HUNMajorCifka2
Megadodo Publications

HozzászólásElküldve: 2010.08.18 16:09:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

OKsa akkor aug 28-án 14:00 kor tapolcán a kapunál várok mindenkit Mosoly Csak ennyi kell a többit megoldjuk

Vissza az elejére
Shonion
EVE-Online.hu Moderátor

Shonion
FREE GATES
[ HUN Reloaded ]

HozzászólásElküldve: 2010.08.18 16:11:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Aton írta:
OKsa akkor aug 28-án 14:00 kor tapolcán a kapunál várok mindenkit Mosoly Csak ennyi kell a többit megoldjuk

28-a nekünk baromira nem jó., Szomorú

Az a véleményem, hogy a Goonokat el kell pusztítani!
Vissza az elejére
Monfi

Gizus
The All-Seeing Eye
[ Atlas Alliance ]

HozzászólásElküldve: 2010.08.18 16:26:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

B...tok+. Szabaddá tettem a hétvégét, azt az volt nem lesz semmi, úgyhogy bevállaltam rá melót. Most már keressetek más időpontot plz.

HUNMajorCifka2
Megadodo Publications

HozzászólásElküldve: 2010.08.18 16:40:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Taket eazzi vazze , ez eg példa volt arra , hogy ha gyapi azt mondja hogy ekkor itt meg itt , akkor pörögni fog atopic és meglehet szervezni a dolgot.

Shoni, Gizus: nyugi , amúgy egy javaslat most van aug 18 vagyis a honap utolsó része szerintem ha ha már szervezünk akkor szeptember végére reális a dolog , akkor még bőven jó idő lesz.

Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Társalgó Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3  Következő
2 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

EVE Online, the EVE logo, EVE and all associated logos and designs are the intellectual property of CCP hf. All artwork, screenshots, characters, vehicles, storylines, world facts or other recognizable features of the intellectual property
relating to these trademarks are likewise the intellectual property of CCP hf. EVE Online and the EVE logo are the registered trademarks of CCP hf. All rights are reserved worldwide.
All other trademarks are the property of their respective owners. CCP hf. has granted permission to eve-online.HU to use EVE Online and all associated logos and designs for promotional and
information purposes on its website but does not endorse, and is not in any way affiliated with, eve-online.HU. CCP is in no way responsible for the content on or functioning of this website, nor can
it be liable for any damage arising from the use of this website.
Crowd Control Productions.
Web site engine's code is Copyright © 200X by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Produced @ LCA 2004-2010. Powered by Peet&Cook.