Tartalom
    Hírek
    HÁTTÉR
    KÖZÖSSÉG
    Fórum
    Képgaléria
    Killboard
    FELHASZNÁLÓK
    Belépés
    TAGOK
    Mai: 3
    Tegnapi: 2
    Összesen: 1941

Látogatók
    Vendégek: 32
    Tagok: 23
    Összesen: 55

Jelen lévő tagok
    01: DonCorleone
    02: khalmi
    03: gyapot
    04: cheetah
    05: hehecnc
    06: Braghar
    07: hadur
    08: lewyrus
    09: woker
    10: tml
    11: SpLendid
    12: lorddiablo
    13: szemyhun
    14: Shinzoon
    15: Mequron
    16: Smasszer
    17: pajzi
    18: Conrad
    19: horcsog
    20: suszi
    21: Adamus TorK
    22: devid14
    23: reidsol
any
Fórum

EVE-Online.hu :: Téma megtekintése - eveShots
 SzabályzatSzabályzat   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

eveShots
Ugrás oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Videózás
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Adamus TorK
EVE-Online.hu Admin

Adamus TorK
HUN Corp.
[ HUN Reloaded ]

HozzászólásElküldve: 2010.07.30 08:35:59    Hozzászólás témája: eveShots Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát ezek nem igazán videók, de különféle screenshotok zenére vágva... az ihletet a dominion patchday sörözős videó és a Globus - Preliator száma adta (youtube-on asszem "best eve movie ever" címen szerepel az az MC-s videó amit propagandának nyomtak be míg mielőtt kifulladtak volna hahaha).

Amikor nem frapsoltam, akkor screenshotoltam és egy elég tetemes mennyiségű kép gyűlt össze, így elkészítettem három videót 6 évnyi játékból. Természetesen az első a tanuló videó Mosoly

Ketchup
Zene: Globus - Take Me Away
Téma: FA,IMP,FE,ERA,disband

Mustard
Zene: Globus - Preliator
Téma: BoB,reload

Mayonnaise
Zene: Globus - Sarabande Suite (Aeternae)
Téma: Így született meg a mai HUN Reloaded

Dio Papa
Nefantar Tribe
[ The Wrong Alliance ]

HozzászólásElküldve: 2010.07.30 11:09:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az elsőket megnézem köszi Mosoly Jó látni a régi UI-t... Mosoly
EVE-Online.hu Admin

Adamus TorK
HUN Corp.
[ HUN Reloaded ]

HozzászólásElküldve: 2010.07.30 11:15:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Infernus írta:
Az elsőket megnézem köszi Mosoly Jó látni a régi UI-t... Mosoly

Egyébként nekem kényelmesebb volt az akkori GUI, bár nem volt mozgatható (a scannert kivéve).

Bubba12 írta:
Nem rossz bár a zenére vágáson még van mit csiszolni. Meg valami szöveg se ártót volna az elejére.

Gondolkodtam rajta, hogy az első részt újravágom, mert nincs túlságosan átgondolva, de így is jobb az FPS-e, mint 1-2 fleet csatának abból az időből Nagyon boldog

Hát, végül is....

Dio Papa
Nefantar Tribe
[ The Wrong Alliance ]

HozzászólásElküldve: 2010.07.30 11:23:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem tetszik az első (csak azt néztem meg) sztem maradhat Mosoly Jó látni a bányászós/t1 lézeres képeket is, meg az 1-25m sp-s Adamust, Nefist, Tase-st látni az akkori HUNos gangben Mosoly

(raptor le is bukott Nevet? )
EVE-Online.hu Admin

Adamus TorK
HUN Corp.
[ HUN Reloaded ]

HozzászólásElküldve: 2010.07.30 11:29:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Infernus írta:
Nekem tetszik az első (csak azt néztem meg) sztem maradhat Mosoly Jó látni a bányászós/t1 lézeres képeket is, meg az 1-25m sp-s Adamust, Nefist, Tase-st látni az akkori HUNos gangben Mosoly

(raptor le is bukott Nevet? )

Jaja, a letöltések számából is látszik, hogy kevesebben kíváncsiak az "Adamus elárulta a HUN-t galád módon és magyarokat lőtt" Nagyon boldog

Lehet tényleg fogok valami 10 perces számot és fogom az IRL találkozókat is (igen azokat is amiken a BOB-osok az ASCN-esekkel ittak, höhöhö) és együtt vágom össze őket.... csak az a baj, hogy nincs idő :S

Bubba12
The All-Seeing Eye
[ Atlas Alliance ]

HozzászólásElküldve: 2010.07.30 11:39:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem rossz bár a zenére vágáson még van mit csiszolni. Meg valami szöveg se ártót volna az elejére.
Nekerjelnezest

Nekerjelnezest
Ten Below Zero

HozzászólásElküldve: 2010.07.30 12:43:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az első a legjobb. Olyan overiew, amit én már meg sem éltem, nagyon szórakoztató.

Küldiben lézerrel fúró megák FTW!!!

T0mPi
HUN Corp.
[ HUN Reloaded ]

HozzászólásElküldve: 2010.07.30 12:54:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem a régi tölcséres capital ugrás tetszik, én teljesen elfelejtettem.
Meg amikor elösször láttam a régi tacticalt, azt hittem az lesz az új.. Nagyon boldog
Amúgy jó, a zene igen amarros féle Vicces A zenére vágás meg majd alakul. Nekem is van ~85 gigányi fraps anyagom, azzal még tartozom a régi cégnek, csak időidőidő...

Jóez, érdekes. Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Adamus TorK
EVE-Online.hu Admin

Adamus TorK
HUN Corp.
[ HUN Reloaded ]

HozzászólásElküldve: 2010.07.30 13:01:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egyébként a mustár elkészítése egy hét volt, mert annak a previewe közt halt be a videókártyája a notimnak. A zenére vágás valóban nem lett túl jó a ketchupben, sok képet akartam besűríteni egy helyre és nem váltottam pörgősebb zenére.

Eredetileg azzal a zenével akartam elbúcsúzni, mivel úgyse fogok túl sokat játszani úgy terveztem, hogy ideje lenne végre abba hagyni, de... mire elértem a végére és meggondoltam magam Nagyon boldog

Egyébként, ha azt mondjátok, hogy a majonézben is rosszul vágtam a zenére a képeket, akkor inkább nem is fárasztalak titeket ilyen videókkal Mosoly

Krisz Anla'Shok
Reikoku
[ IT Alliance ]

HozzászólásElküldve: 2010.07.30 14:59:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jól sikerült, csak így tovább. Vicces

Reikoku - "In death, as in life, we are relentless."
IT - "Evil clowns."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
mcduglas

McDuglas
The 1st Regiment
[ HUN Reloaded ]

HozzászólásElküldve: 2010.07.30 20:10:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jó volt látni olyan régi dolgokat, amik már nem voltak, mikor a karim született...
Apropó, lassan én is összefűzhetném a screenshotjaim... Meg egy fraps is kéne...
schawo

Lutiae
1st. Legion
[ HUN Reloaded ]

HozzászólásElküldve: 2010.07.30 22:25:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

jó látni és visszaemlékezni a régi időkre.

képek: 10/10
zene: 11/10 Sokkolt
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hardy

CaptPerseus
Wings of Turul
[ HUN Reloaded ]

HozzászólásElküldve: 2010.07.31 14:47:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A mustár utolsó shotjánál csak néztem először, hogy ez most miért... Azután rájöttem...

Ördög Ördög Ördög Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog

Epic 10/10 poén... Nagyon boldog
ValenHUN

ValenHUN
Hun Logistics
[ HUN Reloaded ]

HozzászólásElküldve: 2010.08.01 07:59:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ketchup :
imádom, jó látni a régi screent, emlékeket
utálom, mert felhozza a régi emlékeket Mosoly

ami a régi ui-t illeti, nekem jobban bejött, bár nehezebb volt kezelni, mint a mostanit, viszont az újat vagy 1 hónapig tartott megszokni.
GHUd

HUN GHud
Serenity and Unicum Empire Corp
[ The Wrong Alliance ]

HozzászólásElküldve: 2010.08.01 15:20:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Adamus TorK írta:

Egyébként, ha azt mondjátok, hogy a majonézben is rosszul vágtam a zenére a képeket, akkor inkább nem is fárasztalak titeket ilyen videókkal Mosoly

Az utolsóban valóban nagyon jók a vágások. Grat hozzájuk, jó volt végignézni. Mosoly

War is peace. Freedom is slavery. Ignorance is strength.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Videózás Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

EVE Online, the EVE logo, EVE and all associated logos and designs are the intellectual property of CCP hf. All artwork, screenshots, characters, vehicles, storylines, world facts or other recognizable features of the intellectual property
relating to these trademarks are likewise the intellectual property of CCP hf. EVE Online and the EVE logo are the registered trademarks of CCP hf. All rights are reserved worldwide.
All other trademarks are the property of their respective owners. CCP hf. has granted permission to eve-online.HU to use EVE Online and all associated logos and designs for promotional and
information purposes on its website but does not endorse, and is not in any way affiliated with, eve-online.HU. CCP is in no way responsible for the content on or functioning of this website, nor can
it be liable for any damage arising from the use of this website.
Crowd Control Productions.
Web site engine's code is Copyright © 200X by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Produced @ LCA 2004-2010. Powered by Peet&Cook.